Skip to main content

Illustware kiadó

Kezdőlap
Bemutatkozunk
Kapcsolatfelvétel
Webhelyszerkezet
Könyveink


A kezdőlapon bemutatkozik cége és webhelye.

Ezen a lapon összefoglalót, például rövid leírást adhat termékeiről vagy szolgáltatásairól, és kifejezheti vevői iránti elkötelezettségét. Ez a lap meghatározza a webhely hangnemét, közli a látogatókkal, hogy mire számíthatnak a többi lapon. Ide csak alapvető információkat írjon, a részleteket más lapokon fejtse ki.


Tájékoztassa vevőit, hogy miért érdemes a webhelyén elidőzniük


Egy cég kezdőlapja egy üzlet kirakatához hasonlít. Hívja fel rajta a figyelmet legjobb termékeire, szolgáltatásaira és (ha vannak) különleges ajánlataira is. Ismertesse meg látogatóival termékei vagy szolgáltatásai értékeit, így csábítsa őket beljebb a webhelyre vagy akár vásárlásra.

Győzze meg vevőit arról, hogy webhelye hasznos a számukra


Gondolja át, mit mondhatna látogatóinak, amivel újra és újra visszacsábíthatja őket. Megemlítheti, hogy milyen régóta dolgozik az adott iparágban, és kifejezheti elkötelezettségét vevői iránt. Feltétlenül beszéljen üzleti filozófiájáról, értékeiről és képességeiről.

Hasznos lehet, ha a kezdőlapon elhelyezi kapcsolatfelvételi adatait, így látogatói gyorsan megtalálhatják telefonszámát vagy címét, ha erre járnak.

Cégnév
Telefonszám
Faxszám
Cím
Irányítószám
E-mail cím